Att välja flyttfirma och transportera till Spanien

När man som svensk flyttar till Spanien tillfälligt eller permanent så vill man oftast även flytta med sitt bohag, dvs delar eller hela sitt hem man hade i Sverige. Det är oftast möbler och kartonger, vilket man kan transportera själv till viss del i egen bil, men långt från allt Då behöver man ordna med ett professionellt transportbolag, där du först avgör vilket tranportsätt som passar bäst, dvs är det väg, flyg och sjötransport så det bästa alternativet? Ska transporten till spanska fastlandet så brukar vägtransport, dvs med lastbil vara det mest ekonomiska transportsättet. Är det däremot till Kanarieöarna som är destinationen blir till oftast frågan om en kombination av sjö- och vägtransport.

Att gå på rekommendationer anser vi vara det bästa, kanske har man en bekant eller kollega som flyttat till Spanien och kan rekommendera den flyttfirman de använde sig av, eller så kanske man får tipset via sociala nätverk såsom Spanienforum, där förekommer diskussioner om bra och dåliga transportbolag i Spanien.

Vi kommer med sidan Spanientransport.se försöka hjälpa er med att lista aktörer för att man lätt ska kunna hitta någon i det geografiska området man har närhet till och hitta kontaktuppgifter till dessa.

Välkomna!

Vänliga hälsningar

Spanientransport.se